Inget utan er.

kan inte sova.

tänker på sommaren, kollar igenom min blogg sen maj och det är så sjukt många saker som hänt, så många minnen och allt skit. i börja av 2010 bodde min syster hos mig, jag var stört kär i en helt fel människa, jag blev sårad så många gånger, jag grät flera gånger, mer vänner kom in i mitt liv, folk jag sett innan och aldrig tänk på att jag skulle börja älska dom så mycket, sommaren kom, värme, östanå, minnen, folk som gillade mig och jag gillade dom, folk som sårade, folk jag sårade, dagar jag älskade, dagar jag hatade och ångrar det, men jag började lära en känna en person som betyder så sjukt mkt för mig, han har blivit sårad, jag har blivit sårad, och båda vill inte vara med om det igen, men som för många är det det finns inget föralltid men tänk om det gör det?.

vi kanske hoppas och önskar på det, men inget är fel eller rätt att tänka, allt kan vända sig till skit eller till underbart på bara en sekund, det vet jag för det har jag varit med om. men åter igen till personen jag älskar personen som betyder så sjukt mkt för mig, personen som ändrat mitt liv, från ett helvete till himmlen, personen jag sett i skolan flera gånger då jag var kär i någon annan, men aldrig sett den personen som om han skulle va den personen jag skulle bli så sjukt galet kär i. personen som jag har i mina tankar hela tiden, personen jag alltid kommer minnas, jag har försökt och jag försöker att göra så gott jag kan, jag berättar ofta hur mkt jag älskar dig, men det går inte förklara i ord hur mkt det igenkligen är det finns inget ord för det, det finns många ord men tänk dig alla dom orden tsm.. Albin. . Jag,han,mina vänner skapar en framtid, allt vi gör just nu är vårt liv vi kommer alltid ha med oss det här. vad som än händer i mitt liv kommer det alltid finnas i mina minnen. Vart jag än försvinner sen,vad jag än väljer för väg så älskar jag er och ni har gjort mig till den personen med ett underbart liv.  jag vill leva så glatt som möjligt för att ha ett ljus framtid eller ljus tid förlängesen. jag har alltid vart sånn, tänkt så långt men det är spännande.

vill inte att de livet jag lever just nu ska ta slut, att det ska hända något, jag har det hur perfekt som helst. skulle blir förkrossad igen.
åhh hur ska jag kunna förklara till er människor hur mkt jag saknar,älskar,hur mkt ni betyder och allt??
förlåt för att ni var tvunga att stå ut, men jag ville bara att ni skulle veta, ta ut allt jag hade inom mig..

ännu en gång, Jag älskar er alla!

Kommentarer
Postat av: lise

Älskar dig. <3

2011-02-19 @ 22:54:33
URL: http://lottelise.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0