ZZZzzz

Tja! eller jag kanske ska säga ZZZzzz haha! Sitter och pluggar och dör ahha ! Ska gå och lägga min nu faktiskt så jag får gott sömn! inte lagt mig så tidigt på sistonde:/
Idag fick jag jobb! ska dela ut reklam som Lise gör:)
God natt!(L)

Resor...

Hillu!

Sitter och kollar på resor.. Mamma och jag ahr bestämt oss att det itne blir nån USA resa på grund av ett par saker!. Men anntingen blir det London,Italien eller Grekland:D så nu sitter jag och tittar på det:D..
Har vart hemma och vilat hela dagen, har även pluggat i en timma *stolt* haha:)
Imon är det en lung dag! slutar tidigt och allt:)
Ska ta mig nåt och käka och kolla på tv;) hörs!<33

Friends!(L)

Tjabadoo!

Pigg är jag men jävligt trött! haha Dagen har vart jävligt soft!, inga mjukisbyxor idag en! det fick bli enkla jeansleggings och softig tröja! orkar inte ta kort och lägga upp men det kommer snart en outfit hehe:P¨
Idag har dagen spenderats en stund med Ellen och en lite stund med Lise och Ellen!:P Sitter här och dampar med majd och en sak ahahha!

God natt!(L)


Älskar er vänner♥ jag menar alla inte bara dom på bilden:*<3

Måndag....imon

Trött,trött,trött!!

Har duschat och är fräsh, next säng!
Så jävla skönt väder så det itne klockt runt 17 grader och jag inte såg fel:P?? Har även lagat min cykel så nu funkar det. Nu blir det inget mer tutande Ellen;) haha Imon blir det en seg dag! Eller iallafall i skolan typ ingen rast och då är det alltid skönt men bekväma kläder:P så det blir nog mjukisbyxor eller nåt;)

Nu har jag bestämt mig ska bli bra på kondition! Ska ut och springa 1-2 grr i veckan en gång med syrran söndagar ;)

Fredag maj brasan;) vill ha lite vänner här hemma innan haha nån som vill komma;)??

Ska sova!! God natt!<3


??

Tycks???=)<3

Kläning: 149kr
Skor: har redan ahha
armband:69:50kr & 99kr
Ringar: 49:50 = 367kr:D haha tror det blir det:D!(L)


Det finns mkt fint, men du är nog det finaste jag sett.

Hillu!

Nu har jag vart hemma en ganska bra stund:).. Mamma och jag satt lite vid datan och kollade lite kläder(kläningar) kanske ska ta och beställa hem en skit söt kläning, men det får vi se hur det blir:) har redan skor jag ska ha och det är min söta snörskor jag köpte i vintras;) Men då måste man ju hitta en kläning som passar till dem;).. Köpte mig ett snyggt nagellack mamma hade ju slängt min och var skyldig mig en så det fick bli en mörkblå♥.

Letade efter en Bh till syrran som hon ska ha på balen! kläningen kommer ju lite längre ner på ryggen då ska ju bh:n helst inte synas, men det kläningen är ju så grymt snygg! får damp haha. Ska ju dit 7 juni så bilder kommer ju så klart:).

Jaaa... ska kolla runt lite har räknat hur mkt jag måste spara för att köpa allt jag vill ha haha!
Skejtboard: 600kr Jacka: 300kr = 900kr + kanske nåt annat snyggt:P men jag tror inte jag betalar hela skejtboarden sj:P men får se:) ska fråga pappa om jag kan få nästan hela mitt barnbidrag i sommar så jag och vänner kan roa oss lite extra ahha:P men får se:)...


Toppen dag!

Kl. 10:58 och jag är pigg haha ganska ovanligt:P Aja solen skinner och det ser ut att bli en toppen dag:) käka frukost och lyssnar på musik, ska aldeles strax göra mig ordning sen är det bara vänta på att syrran ska ringa:)
Hörs kanske ikväll;) puss(L)

klänning eller shorts?

Hej!

Sitter och kollar på kläder!.. Till skolavslutning nu med! Har hitta massa söta! Vill inte ha en så speciell men ändå söt och snygg;) har hittat ett par jag vill ha!


Den är jag lite osäker på, vad tycker ni?? snygg eller lite för mkt? tror inte jag kommer använda den sen så mkt heller!

SÅ har jag kollat på lite coola shorts men kanske ett snyggt linne/body eller nåt annat?

Har även fastnat på lite jeans kläningar det är så så himla snyggt:) haha aja får se om jag hittar nåt imon på stan med syrran och mamma:)
Ska ta och sova nu:) puss(L)


Skejtboard!

ÅÅ vad kvällen är seg!! haha har absolut iget att göra förutom att snakka med vänner;) Helg så himla skönt efter en lång vecka..
Lise har hittat en as snygg skejtboard, måste spara till den fort! men hur?!?!? nån som vet hur man kan känna pengar så snälla sig till!


undersidan:)

och uppe fast det täcks ju;) haha Tack lise(L)

Måste be pappa göra ett konto snart fan ju! annars slösar jag bort alla mina pengar:(
Keps får jag nog vänta ett tag till med:( aja allt ordnar sig säkert! bara om nån säger hur man kan tjäna pengar på!!

 

 


:((L)

Hej!

Trosdag! skolan och mkt kul!
Var med Ellen idag! hade mkt kuligt! och en sak hände men säger inget för aa haregud det ändå jag tänker på haha... sitter och lyssnar på musik och städat lite mitt rum även pluggar jag:)
Har inte så mkt att säga heller!, har typ magknip men inget intressant:P haha!

Ne får räcka för idag;) nattinatti!!!

 

Vfr får jag allt annat?, om det ända jag vill ha är du♥


I´m here!

Hej!

Har inte orkat sätta mig och blogga dom två sista dagarna men nu är jag här!
Ska snart ta och göra det sista för idag innan jag lägger mig:)!
Idag har jag vart med Lise:) vi har gjort allt möjligt haha:)
Imon är det torsdag och ska även va med Ellan:) hitta på nåt kul som vanligt haha juste ni kan ju kika in på http://karamellenellen.devote.se/ massa roligt där:) och filmer:D haha

Ska ta och sova nu eller plugga och sen sova;) haha hörs puss och natti,natti♥

HAHA ingen slår mig på att skämmas haha!! Och jag är stolt:D

Tjahopp!

På gött humör idag igen:D, solen har kommit fram lite men ändå är det inte tillräkligt varmt:/ Skolan idag var aa faktiskt ganska rolig och jag skämde ut mig ahha trillade av stolen i MATSALEN och helt plötsligt låg jag på golvet och garvade ihjäl mig ahah + alla som såg. men aja man måste bjuda lite på sig sj!:P haha

Ja 5 skulle jag ha inlines okej det gick super dåligt i början så jag hoppade av, haha tog på mig skorna och gick ut och skejtade istället! haha försökete med ollie och faktikst kan jag grunden men jag övar på ger inte upp haha, ganska duktig är jag;)

Imon ska jag va med Ellen vet inte vad vi ska hitta på men måste iallfall köpa ett par shorts eller om nån vill hänga med onsdag efter skolan?:)

Aja ska lyssna på musik sen ta och lägga mig:)

(L)

Hej!

har suttit hemma hela dan och vilat! Imon kommer jag har bara lite ont i huvudet:P orkar inte blogga. puss(L)

Lördag!

Åå hatar att va sjuk!... Har suttit och snyttit mig hela tiden typ och vart hängig hela dan:/ och så när det är helg också:@. Hoppas jag kommer på måndag så jag kan va med på inlines kursen:D ska ha det mån,ons och tors mellan 5-8 snakka om trött jag kommer va haha!

Imon ska jag nog va hemma och ta det lugnt, skulle åka och köpa shorts och annat till mig imon men får se hur det blir med det!. ( vet ni jag har världens underbaraste syster! kanske ska få den snygga jackan av henne:D:D(L))

Ska gå och lägga mig nu:) så natti,natti!

Why do ju have to be so cute?♥


Sjuk:/

Halloj!

Lördag och är sjukt trött, idag ska jag inte göra så mkt är ändå sjuk så:/ har ont i hela kroppen sån jobbig förkyldning... Halsen värker, näsan rinner och huvudet värker med:/ Så idag blir en lugn dag och vem vill gå ut i denna vädret?...
Ska kolla på film nu hörs sen!(L)


Modell!

tja tja!

23.23? haha harregud.. tiden går fort när man har roligt, skolan idag helt okej eller faktiskt väldig rolig:P
Efter skolan gick majd och jag ner till stan, för och kolla lite, hon skulle även köpa nåt så jag hängde med... Efter det stack jag hem och åt lite sen var det dags, stack till pappas affär, gjorde oss ordning och sen var det dags att fotas:) allt gick faktiskt super:) bilder kommer sen... inte redigerade jag skulle vänta med det men ni klarar väl det ändå? fina bilder belv det faktiskt:P Kom hem vid kanske halv åtta eller nåt. och suttit vid datan och massa annat..

Bilder!:




såå nu fick ni lite smak prover haha;)


Torsdag = bäst;)

Tjalloj!

Torsdag idag om ni inte viste:P haha idag ahr dagen vart super! men varme och allt(Y).... Hade några raster och sånt... Sen händer det lite saker jag inte riktigt hänger med på men det är ändå kul;) Hade idrott sista lektionen... och seriöst aså SERIÖST! jag ahr nåt jäkligt fel med min knän:O och det är inte växtvärk det vet jag för det har jag haft och vet hur det skänns!... Ha ju växt på sistonde skit mkt men aa det är inte det som sagt!

Efter skolan stack jag till H&M syrran var där så aa.. Köpte glass:D saknar sommaren så jävla sjukt mkt! men sommar 2010 blir bäst så är det bara:D.. Imon ska jag ner till stan med majd först sen blir sdet modell till syrrans projekt arbete och jag fick vad med så det blir kanske lite bilder från den;)

En sak jag hatar att gå på stan!!! jag har hittat världens snyggaste jacka jag MÅSTE ha:O:O
ne nu måste jag gå och ``plugga´´ haha ska spela kort och se på tv(A) haha :P

Puss på er!!♥



...♥




you are so cute!

Bilder! 12/4


HAHAHA SUPER HJÄLTE!:D


härlig bild:P

Ellen och jag<3


Vfr just mig?

Tja tja!

Sol idag igen och då blir man glad! Var dock lite ledsen idag men kan tyvär inte berätta....
Skolan lung som vanligt och massa plugg åter står. Idag var man med Lise då vi gjorde lite grejor och så:)
Ja vet inte vad jag ska berätta mer!... finns inte så mkt men kommer direkt efter ett inlägg med bilder från igår:)
Puss<3

Sommar?

Tjalloj:D!

Måndag idag och en ny skoldag och en ny vecka! Idag var dagen super! fick träffa ALLA underbara vänner:D<3
Dagen var även super med värme!:D Sommar snart på väg hit känner man:D Ja massa läxor fick även hänga med hem:/!! Efter skolan stack ellen och jag ner till stan! köpte tröjan jag skulle och velat ha as länge!:D
Vi stack hem till mig satt på balkongen och pluggade eller iallafall jag, Ellen satt med vår nya manus till youtube.... Kommer nog upp nån gång:P...
Bilder orkar inte jag lägga ut nu det får bli imon JAG LOVAR!.. ska kolla lite grejor nu!!!


 ** jag är inte som jag var innan, jag klara av att stå för mina ord och jag är inte ängslig längre!**


Myresjö!

Hillu!

Har vart hemma en stund nu och nu är det dags för mig att städa mitt rum det var fint igår men aa ellen och jag hade för oss saker igår kväll haha :P vi spelade in en video---> http://www.youtube.com/watch?v=-ekQsOa7JxM
Kolla allt! Slutet är rolig:P haha kolla mig då! hahaha aa fler video kommer så jag säger till då:P
Idag har jag och ellen vart i myresjö och badat, kul och skönt:P Imon börjar skolan tråkigt men vill träffa alla igen:P
Sen efter det ska ellen och jag ner till stan, ska köpa en tröja jag velat ha länge:P
Aja ska städa å så jag kommer nån stans haha :P

Puss!:*

Ellen snart här!<3

Shillu!

Nu har jag fixat lite små grejor och även lite skratt med:P haha jag är trög så är det bara jag är trög haha:P
Ellen kommer snart till mig:D hon ska sova över här inatt så det blir nog mkt skratt nu när jag är as trött haha! Vi ska ta lite kort och sånt:) så aa... tror inte jag bloggar ikväll men vi får helt enkelt se sen:) Puss och hej!<33

Magont... gillar vi inte!

Hillu!

Vaknade vid tio tiden av att jag hade en jädrans magont:/ så allt fick bli avbokat. Aja man har hela livet på sig. kom och tänka på att jag inte hittar min skåpsnyckel:P<-- det skrevs för två min sen:P haha gick och kollade i husnyckeln och där låg dom ahhah :P

sitter och lyssnar på musik och latar mig:P har fortfarande nattkläder på mig:P, och mitt rum ser hemskt ut men skyller på syrran för det var hon som stökade till:P och juste hon kanske ska tatuera sig idag hoss brossan:D spänande:D!!
Ska göra lite annat nu:)vi hörs ikväll eller nåt:P!<3

Shopping!


allt köpt på H&M haha
Linne,solglasögon,skor,hängslen,bh och köpte även ögonfrans böjare:P

Veckan snart slut:/

Hillu!!

Fredag idag och veckan har gått så jävla fort:/ men mkt roligt har hänt och det är inte allt kanske händer nåt kul imon?;) haha får ni höra imon om då:P
Vaknade vid elva tiden och grymt skönt var det för man har inte fått mkt sömn i jkpg haha, har redan vart nere på willys och köpt frukost fanns inget hemma och nu sitter jag hos pappa!
Idag vet jag itne vad som händer tar det säkert lungt gå ut kanske ta lite bilder till headern? Aja får se vad som blir ska iallafall sittar här en stund:)

Bilder kommer säkert upp ikväll:D♥

Ny header??

Nu när våren är här kanske är det dags för en ny Header?? Tycker iallafall jag:P Så ska försöka fixa en vår header med massa mysiga vår bilder jag själv tat!:) Så det ska jag försöka fixa nån dag då jag har tid:D<3

Hennes mamma kommer säkert snart så nu måste jag gå:) vi hörs puss!<3

Keps = Caro love!


Den här snygga kepsen kommer sitta på mitt huvud dom närmaste månaderna för det är så jävla snygg!!
Så den SKA bli min!!:D<33

Jkpg!<3

Tjillu!

Börjar nog blogga igen, det har bara varit dom närmaste dagarna jag inte mått bra. Men det värkar har gått över lite iallafall:) Är i Jkpg än! ska vänta på lises mamma som kanske kommer vid 4-5 tiden. Har varit här i Jkpg sen i måndag och mkt skratt har det vart!
I måndags åkte jag och lise till A6 och mkt hände där haha, Tisdags bestämde vi att vi skulle till stan vi gick runt lite där sen åkte vi tillbaka till A6 en stund. Onsdag åkte vi tillbaka till stan och gick runt där och tog bilder vid sjön och massa annat. Det jag köpt kommer upp senare:) Och idag har vi vart lite i huskvarna:) vi otroligt trötta så när jag kommer hem bli det nog en dusch och sova haha :P och pussar massa på saga och serena saknar dom grymt mkt haha.
Ska nog snart käka men jag kanske lägger inte ett inlägg idag, och jag hinner och orkar ananrs kommer bilder och allt sånt imon:D<3 Ha det gött:D<3

Lägger ner!

♥Hej!

Lägger ner bloggen, kanske kommer tillbaka sen! Puss på er!♥

Match!

Hillu!

Iget blev som det skulle! Aja vi hittar på imon istället:), Ska iväg till majd vid halv två, ska iväg och kolla på match! Sen ska vi alla tjejer hitta på nåt kul:), men vi hörs senare:)




Fullt upp!

Hillu!

Sitter och gör mig ordning, har vart vaken en stund nu! Ska göra mkt nu denna morgonen så det är bäst jag skyndar på, Ellen kommer till mig vid ett sen drar vi med majd och naela och göra en sak berättar ikväll:) Puss på er har en underbar lördag!♥

fisken flugger:)

Hillu!

Sitter och tittar på Pirates of carribien (stavning) Skit bra film! Dagen har vart lugn, inte orkat göra så mkt sen har det ju funnits många bra filmer som man suttit och kollat på:), sen har man ju laddat för morgon dagen:).
Imon händer det lite saker berättar imon kväll:)
Nu ska jag kolla vidare på filmen:) ha en mysig fredags kväll:D<3


Bjuder på fisken flugger:D<3

Fredag!

Halloj!

Fredag och lov med sol och varme kan knappast bli bättre:D!<3 Nyss vaknat drömde att jag hade min system i skåpet och när jag kollade på den så hade den gått sönder:/ blev as ledsen så jag grät i drömmen haha!
Sen igår kollade jag och syrran och hennes kompis på trubbel i paradiset och dom åker ju utomlans så jag drömde att jag var där med dom haha konstiga drömmar jag drömmer haha!

Nu ska jag snart göra mig ordning och hitta på nåt kul. Sitter och säger prosit till saga hon äe förkyld ahha snart äe jag det me skänns det som!
Ne vet inte vad jag ska göra lust och hitta på nåt kul!!!

Puss<3

Bilder ute!



Bjuder så klart en bild på mig;)





När lise och jag pluggade!♥

Vi äe snygga jag vet:)♥

När Ellen och jag skejtade haha!

Ellen♥

Min skejtboard:D<3
 
Snygg va??:P haha fotograf: Ellen!

ahahha snyggast bild!!:D<3

:

sötisar♥

jag panik saga gick upp i trädet!

Där är hon!:@

Sen var ju jag och Ellen tvugna att åka en cykel foto runda med en katt haha !

Nu orkar jag inte lägga ut mer! Puss♥


Bottennappet(Y)

Halloj!;)

Sorry men nu är jag tillbaka! Datan och allt på plats nu fattas bara spotify och photoshop!
Sista dan i skolan ni fattar inte hur skönt det äe!!! Även bottennappet var ju idag och det ju sjukt bra tjejer!!! Barar att jag skämde ut mig i slutet haha men det äe bara att skratta bort det haha

Efter det firade jag och Ellen med att käka pizza och massa skratt me haha massa bilder kommer sen ni måste kolla!!!  Dagen annars vart lugn och så rolig me:D Aja det kommer snart ett inlägg full med bilder sen;)

RSS 2.0